Elektrotechniek

Techno Telematica heeft al een breed scala aan projecten afgerond waar ze elektrotechnische opdrachten hebben uitgevoerd. Van het aanleggen van verlichting, tot een gebouw volledig voorzien van elektriciteit.

Verlichting

Goede verlichting is belangrijk. Of u nu een kantoor, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Lampen beïnvloeden de sfeer, productiviteit en veiligheid. Techno Telematica is een expert in het gebied van licht.

Wij leggen alle soorten verlichting aan. Er zijn heel veel mogelijkheden en wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Techno Telematica volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Zo kunnen wij u advies geven over energiebesparende lampen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van led verlichting. Dat is relatief goedkoop en energiezuinig.

Als u verlichting laat aanleggen door een specialist weet u bovendien zeker dat dit veilig gebeurt.


Aanleg kabel en wandgoot

Met name in de utiliteit en industrie wordt bekabeling van een elektrische installatie aangebracht in wat men noemt kabel draagsystemen. Hiermee bedoelt de ontwerper van een installatie kabelgeleide systemen in de vorm van kabelgoot, ladderbaan, draadgoot, wandgoot, plintgoot, etc. Dat zijn veel verschillende vormen. En dan zijn al deze vormen van kabelgeleide systemen er ook nog in verschillende materialen, uitvoeringen en afwerkingen. De juiste keuze van een kabel draagsysteem is sterk afhankelijk van de locatie, het type en de hoeveelheid kabels die er in worden aangebracht. Techno Telematica neemt al deze vragen van u over, en zorgt er voor dat dit zonder zorgen word aangelegd.


Verdeelkasten

Verdeelkasten worden door ons volledig zelfstandig geëngineerd en geprojecteerd. Wij zorgen er voor dat de kasten altijd van de juiste en van voldoende hoeveelheid groepen zijn voorzien. Waarbij uiteraard alle voedingen ook berekend worden.


Engineering en tekenwerk

Techno Telematica heeft zijn eigen tekenaars en Engineers. Bij het ontvangen van een opdracht, kijken zij naar wat er nodig is, en hoe alles er uit komt te zien. Dit doen ze zo zorgvuldig mogelijk, en houden met alles binnen een pand rekening. Als dit af is, communiceren wij dit met de opdracht gever, en zorgen onze medewerkers dat dit in praktijk wordt uitgevoerd.