Onze divisies

We verdelen onze werkzaamheden op in 4 divisies: Elektrotechniek, Data installaties, Beveiliging en Service & Onderhoud. In elke divisies delen we onze werkzaamheden op in onze verschillende expertises. Neem een kijkje bij de voor u, relevante segmenten.

Data installaties

Beveiliging

Service en onderhoud

Elektrotechniek

Techno Telematica heeft al een breed scala aan elektrotechnische projecten afgerond. Van het aanleggen van verlichting, tot het volledig installeren van een compleet nieuwe elektrotechnische installatie.

LEES ALLES OVER DEZE DIENST

Data installaties

In de tijd waarin we leven is een goede en snelle data verbinding heel belangrijk. We staan tegenwoordig 24/7 verbonden aan het internet. Techno Telematica BV. is zich er van bewust dat het juist installeren van data bekabeling, glasvezel en patchkasten van belang is voor een sterke verbinding. Deze verbindingen maken wij voor u.

LEES ALLES OVER DEZE DIENST

Beveiliging

Een goed beveiligd pand is het halve werk. Techno Telematica BV. zorgt dat de beveiliging van uw pand in één keer goed geregeld is, vanaf de inventarisatie tot en met de oplevering.

LEES ALLES OVER DEZE DIENST

Service en onderhoud

Als uw installatie is opgeleverd, kunnen wij hierop ook service & onderhoud verrichten. Het is belangrijk dat er service & onderhoud gepleegd wordt met een vast interval. Hiervoor hebben wij onze S&O activiteiten gebundeld in onze dochteronderneming Triade Service & Onderhoud voor totaal onderhoud. Bouwkundig, werktuigbouwkundig en elektrotechnisch.

LEES ALLES OVER DEZE DIENST