>
Divisies

Onze divisies

Elektrotechnische installaties vormen het hart van Techno Telematica. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten binnen de utiliteitsbouw. Wij staan bekend om onze expertise en flexibiliteit, en we zijn trots op het leveren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen aan prestigieuze klanten. 

We verdelen onze werkzaamheden op in 4 divisies: Elektrotechniek, Data installaties, Beveiliging en Service & Onderhoud. In elke divisie delen we onze werkzaamheden op in onze verschillende expertises. Neem een kijkje bij de voor u relevante segmenten.

>
Divisies

Elektrotechniek

Techno Telematica heeft al een breed scala aan elektrotechnische projecten afgerond. Van het aanleggen van verlichting, tot het volledig installeren van een compleet nieuwe elektrotechnische installatie.

Datainstallaties

In de tijd waarin we leven is een goede en snelle data verbinding heel belangrijk. We staan tegenwoordig 24/7 verbonden aan het internet. Techno Telematica BV. is zich er van bewust dat het juist installeren van data bekabeling, glasvezel en patchkasten van belang is voor een sterke verbinding. Deze verbindingen maken wij voor u.

Beveiliging

Een goed beveiligd pand is het halve werk. Techno Telematica BV. zorgt dat de beveiliging van uw pand in één keer goed geregeld is, vanaf de inventarisatie tot en met de oplevering.

Service en Onderhoud

Als uw installatie is opgeleverd, kunnen wij hierop ook service & onderhoud verrichten. Het is belangrijk dat er service & onderhoud gepleegd wordt met een vast interval. Hiervoor hebben wij onze S&O activiteiten gebundeld in onze dochteronderneming Triade Service & Onderhoud voor totaal onderhoud. Bouwkundig, werktuigbouwkundig en elektrotechnisch.

Onze projecten

Techno Telematica B.V. heeft in de afgelopen jaren een breed scala aan projecten succesvol mogen afronden. Met onze gedreven en ervaren projectleiders en monteurs, wordt altijd alles met de hoogste vakkundigheid opgeleverd. Kijk voor onze meest recente projecten op deze pagina.

Techno telematica BV heeft hier voor fase 2 de complete elektrotechnische installatie vervangen, alle...
Bij Bentley Hoofddorp, hebben we de elektrotechnische installatie aangepast, een nieuw netwerk geïnstalleerd, toegangscontrole...
Technotelematica heeft nieuwe verlichting geïnstalleerd, een nieuw netwerk aangelegd en de elektrotechnische installatie uitgebreid,...
Techno telematica BV heeft hier voor fase 2 de complete elektrotechnische installatie vervangen, alle...
Bij Bentley Hoofddorp, hebben we de elektrotechnische installatie aangepast, een nieuw netwerk geïnstalleerd, toegangscontrole...

Onze website maakt gebruik van cookies

Als je doorgaat, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft voor het gebruik van cookies zoals beschreven in ons Privacybeleid.