Beveiliging

Een goed beveiligd pand is het halve werk. Techno Telematica BV. zorgt dat de beveiliging van uw pand in één keer goed geregeld is, vanaf de inventarisatie tot en met de oplevering.

Toegangscontrole

U wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw gebouw, terrein of dat bepaalde afdelingen binnen uw organisatie niet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarvoor installeert Techno Telematica BV. toegangscontrolesystemen die zorgen voor een optimale bescherming van uw werknemers, bezoekers en/of uw pand. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk. Het systeem bepaalt vervolgens wie geautoriseerd is voor de betreffende locatie, het tijdstip en verleent al dan niet toegang.


Brandmeldinstallaties

De gevolgen van een brand zijn vaak niet te overzien. Helaas is het niet mogelijk de kans op brand geheel uit te sluiten. Vroegtijdige detectie van een brand is essentieel. Dit om primair mensenlevens te redden en tevens de schade te beperken. Een brandmeldinstallatie kan een beginnende brand in een vroegtijdig stadium ontdekken, lokaliseren en alarmeren, waardoor het bestrijden ervan tijdig kan plaatsvinden en er maatregelen getroffen kunnen worden om schade voor de mens en uw pand te beperken.
Techno Telematica BV. heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het installeren van brandmeldsystemen. Dus ook voor uw brandmeldinstallatie bent u bij ons op de juiste plek. Neem via de contact pagina gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij u past!


Inbraak beveiliging

Elk jaar vinden in Nederland duizenden inbraakpogingen plaats, waarbij het bij meer dan een derde deel bij een poging blijft. De belangrijkste reden daarvoor is elektronische & mechanische beveiliging. Toegevoegde elementen verhogen de inbraakbeveiliging. Investering in goede inbraakbeveiliging loont. Hierin kunnen wij u adviseren en verzorgen wij de volledige installatie van de diverse systemen.