>
>
Beveiliging

Beveiliging

Een van onze sterke punten is het creëren van een veilige werkomgeving. Samen met onze klanten brengen wij de wensen in kaart betreffende inbraakbeveiliging, toegangscontrole en brandmeldinstallaties zodat u zoveel mogelijk bezig kunt blijven met ondernemen en onveilige situaties worden beperkt.

>
>
Beveiliging

Toegangscontrole

U wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw gebouw, terrein of dat bepaalde afdelingen binnen uw organisatie voor iedereen toegankelijk zijn. Daarvoor installeert Techno Telematica toegangscontrolesystemen die zorgen voor een optimale bescherming van uw werknemers, bezoekers, informatie en/of uw pand. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk. Het systeem bepaalt vervolgens wie geautoriseerd is voor de betreffende locatie en het tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Brandmeldinstallaties

De gevolgen van een brand zijn vaak niet te overzien. Helaas is het niet mogelijk de kans op brand geheel uit te sluiten. Vroegtijdige detectie van een brand is essentieel. Dit om primair mensenlevens te redden en ook de schade te beperken. Een brandmeldinstallatie kan een beginnende brand in een vroegtijdig stadium ontdekken, lokaliseren en alarmeren, waardoor het bestrijden ervan tijdig kan plaatsvinden en er maatregelen getroffen kunnen worden om schade voor de mens en uw pand te beperken.
Techno Telematica heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het installeren van brandmeldsystemen. Dus ook voor uw brandmeldinstallatie bent u bij ons op de juiste plek. Neem via de contactpagina gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij u past.

Inbraak beveiliging

Elk jaar vinden in Nederland duizenden inbraakpogingen plaats, waarbij het bij meer dan een derde deel bij een poging blijft. De belangrijkste reden daarvoor is elektronische en mechanische beveiliging. Toegevoegde beveiligingselementen verhogen de inbraakbeveiliging. Investering in goede inbraakbeveiliging loont. Bij het uitzoeken en installeren kunnen wij u adviseren en verzorgen wij de volledige installatie van de diverse beveiligingssystemen.

Onze website maakt gebruik van cookies

Als je doorgaat, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft voor het gebruik van cookies zoals beschreven in ons Privacybeleid.