Data installaties

In de tijd waarin we leven is een goede en snelle data verbinding heel belangrijk. We staan tegenwoordig 24/7 verbonden aan het internet. Techno Telematica BV. is zich er van bewust dat het juist installeren van data bekabeling, glasvezel en patchkasten van belang is voor een sterke verbinding. Deze verbindingen maken wij voor u.

Patchkasten

Een patchkast is eigenlijk niet anders dan een veilige opslagplaats voor netwerkapparatuur als servers, patchpanelen, switches, etc. Het komt dan ook vaak voor dat de patchkast(en) het kloppende hart van een bedrijfsnetwerk vormen, want van hieruit wordt het netwerk aangelegd en aangestuurd. Wij plaatsen deze kasten voor u en leggen hiervandaan uw netwerk aan.


Bekabeling

Een UTP kabel is een zeer populaire kabel voor telefonie- en computernetwerken en bestaat uit gedraaide aderparen met een standaard kleurcodering. UTP kabels zij onderverdeeld in verschillende categorieën, ieder met zijn eigen specificatie. Techno Telematica legt de volgende UTP kabels aan: CAT5e, CAT6 ,CAT6a, CAT7. Wij bekijken wat het beste bij u past.


Glasvezel

Een glasvezel is zo dun als een haar: slechts 125 à 250 micron. De vezel bestaat uit twee soorten glas: een flinterdunne kern en een dikkere mantel die in elkaar gesmolten zijn. Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote afstanden te transporteren. Techno Telematica is al jaren succesvol in het aanleggen van glasvezel. Onze monteurs zijn expert op dit vakgebied, en hebben alle jobs succesvol afgerond. Onze klanten zijn dan ook erg blij met ons!