Data installaties

In de tijd waarin we leven is een betrouwbare netwerkverbinding heel belangrijk. We staan tegenwoordig 24/7 verbonden met het internet. Techno Telematica installeert netwerkbekabeling, glasvezelbekabeling en netwerkkasten voor een sterke verbinding.

Netwerkkasten

Een netwerkkast is het kloppende hart van een netwerkinstallatie en van het bedrijfsnetwerk. Vanuit de netwerkkast leggen wij een betrouwbare netwerkinstallatie aan. Ook is een netwerkkast de opslagplaats voor uw netwerkapparatuur zoals servers en switches. Wij adviseren over de merken en grote van de netwerkkast zodat de installatie aan uw wensen voldoet.


Netwerkbekabeling

Techno Telematica is gespecialiseerd in het leggen van netwerkbekabeling om ervoor te zorgen dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun netwerkinstallatie. Wij meten, keuren en certificeren onze netwerkinstallaties. Zodra deze zijn gecertificeerd door de door u gekozen fabrikant, heeft u praktisch voor 25 jaar geen omkijken meer naar uw netwerkinstallatie. Wij zorgen ervoor dat onze collega’s de juiste trainingen hebben doorlopen om te kunnen certificeren. Daarnaast zijn wij erkend installateur van onder andere de merken Siemon en Datwyler.


Glasvezelbekabeling

Glasvezelbekabeling is een perfecte uitkomst om meerdere netwerkkasten waar grote afstanden tussen zitten met elkaar te verbinden. Door het gebruik van glasvezelbekabeling kan veel data met een enorme snelheid worden getransporteerd. Techno Telematica heeft voor de aanleg en installatie van glasvezelbekabeling gekwalificeerd en ervaren personeel in dienst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.